У Дніпрі за рік відремонтували близько 200 аварійних дахів

У Дніпрі завершуються роботи з ремонту аварійних дахів. За словами представника департаменту житлового господарства ДМР Єгора Худякова, цьогоріч у місті відремонтували покрівлі близько 200 будинків, повідомляє Дніпровська панорама, посилаючись на міську раду.

Серед них і будинок на вулиці Тероборони, 67. За словами мешканки цього будинку Людмили Карпич, дах тут не змінювали понад 60 років.

ремонт дахів

Його лише періодично латали, але це тимчасовий захід. У мене через протікання навіть стеля досі у плямах. Тож ми звертались, щоб нам замінили дах, і наприкінці листопада, дізнались, що нам усе тут зроблять з нуля. Дуже зраділи, адже чекали на цей ремонт, – розповіла пані Людмила.

Наразі на цьому будинку замість старого аварійного шиферу вклали новий профлист, улаштували гідробарʼєр та нові водостічні системи.

ремонт дахів

Тож сподіваємось, що нова покрівля прослужить мешканцям не один десяток років, – зазначив Єгор Худяков.

За його словами, у наступному році комунальники планують відремонтувати ще більше дахів.

ремонт дахів

У цілому цьогоріч по всьому місту у близько двох сотнях будинків Дніпра відремонтували покрівлі. Це як і жорсткі, так і м’які. Це були як аварійні роботи, так і за заявками мешканців. Але, сподіваємось, що наступного року ми зможемо відремонтувати ще більше. Нині також закінчують роботи ще у 3-х будинках, вони стануть останніми цього року, адже вже погода нам не дозволяє надалі проводити ці роботи, – прокоментував представник департаменту житлового господарства ДМР Єгор Худяков.

Нагадаємо, раніше ми писали: 51 колонка на лівому та 46 на правому березі. У Дніпрі встановлені колонки та розміщені бочки з водою