Навіть винесли сейф. У Києві затримали групу квартирних крадіїв, які орудували у Дніпрі

У Дніпрі поліція затримала групу квартирних крадіїв. Правохоронці зібрали докази їх причетності до крадіжки з квартири по вулиці Челюскіна, звідки зловмисники винесли сейф та дорогий годинник. Про це повідомляє "Дніпровська панорама".

Повідомляється, що злочин стався 22 липня 2023 року. Поліцейські відкрили кримінальне провадження та розпочали досудове розслідування. Було встановлено, що до скоєння крадіжки причетні четверо чоловіків, жителі Дніпра та Києва.

4 жовтня у Києві були затримані двоє фігурантів злочину. В квартирах та в автомобілях підозрюваних відбулися 7 одночасних санкціонованих судом обшуків, під час яких правоохоронці вилучили номерні знаки, мобільні телефони, банківські картки, готівку у гривнях й інші речові докази.

За результатами слідчих заходів двом чоловікам 35 та 37 років, жителям Києва, були вручені повідомлення про підозру за ч. 4 ст. 185 КК України (Крадіжка). Стосовно інших фігурантів триває розслідування. Також встановлюється причетність учасників угрупування до вчинення аналогічних злочинів.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що у Дніпрі прокурор "погорів" на хабарі.