У Дніпрі збираються модернізувати водопровідну насосну станцію на ж/м Придніпровськ

Міський голова Борис Філатов доручив облаштувати гідні умови відпочинку працівників аварійних служб Дніпра, які цілодобово у будь-яку погоду виконують ремонтні роботи. У середу, 12 квітня, черговий по місту директор КП "Дніпроводоканал" Андрій Довгань проінспектував побутові приміщення працівників Водопровідної насосної станції на ж/м Придніпровськ, переглянув умови їх побуту, перевірив загальний стан станції та поспілкувався зі співробітниками. Про це повідомляє Дніпровська панорама.

Робочий тиск цієї водопровідної станції в мережі складає 6,0 кгс/см2. Також,  зазначу основні цифри, що до продуктивність станції за день стає 3000м3. А в місяць позначка досягає 90 тис. м3. Тут працюють шість співробітників, які повністю обслуговують станцію. 
Станція забезпечує водою 10000 мешканців міста та селища Чаплі, Любимівкою. Вона приймає воду від Ломовської насосно-фільтрованої станції, додатково її хлорує та вже потім подає воду споживачам, завдяки двом агрегатним насосам. Перший Д140 з напором в 70 метрів (використовуємо в літній період), та другий агрегат Д320 з напором в 50 метрів (вже для зимового використання). Окрім цього на станції є автономне джерело електрики, а саме дизельний генератор на 660 кВт. Він повністю забезпечить станію енергією у випадку відключення електропостачання, - розповів Андрій Довгань.

За його словами, якісна очистка води та доставка її до споживача – це ще одна із найприорітетніших задач, яку поставив міський голова Борис Філатов перед КП "Дніпровододоканал" й цьому приділяється особлива увага.

Водопровідну насосну станцію на ж/м Придніпровськ планують модернізувати. Тут буде встановлений частотний перетворювач для плавного запуску подачі води мешканцям. Насправді це дуже полегшить роботу працівникам.

Результатами перевірки я залишився задоволений, адже для комунальників дуже важливо мати комфортне місце, де вони зможуть прийняти душ, випити гарячого чаю, пообідати та трохи відпочити для плідної праці. Всього виявилося вдосталь, тож я дуже вдячний своїм співробітникам, які уважно за цим стежать і завжди вчасно повідомляють, якщо у чомусь виникає потреба. Під час інспектування ніяких зауважень у мене не виникло, тож я дякую нашим працівникам за плодотворну працю, - додав директор КП "Дніпроводоканал".

Раніше ми писали, що у центрі Дніпра активізувалося будівництво нового комплексу.