У Києві прощаються із загиблим на фронті відомим актором з Дніпропетровщини Олексієм Хільським

29 серпня, у День пам'яті захисників України, у Києві прощаються із відомим актором родом з Дніпропетровщини Олексієм Хільским, який загинув 17 серпня на Запорізькому напрямку при виконанні бойового завдання. Про це повідомляє Дніпровська панорама.

Олексію Хільському, який народився у Кам'янському, ще не встигло виповнитися 36. До війни він грав у театрі, знімався у кіно та серіалах. На початку повномасштабного вторження ворога чоловік пішов захищати Україну, служив у розвіувальній роті 46-ї окремої аеромобільної бригадди десантно-штурмових військ. Олексій брав участь у звільненні Херсону, воював у Бахмуті та Соледарі. Двічі бійця було поранено, але щоразу після одужання він повертався на фронт.

Прощання з полеглим Героєм відбувається на Берковецькому кладовищі Києва.

У захисника залищилася дружина та 13-річна донька.

Нагадаємо, до війни Олексій Хільський встиг знятися у багатьох українських фільмах та серіалах: "На твоєму боці", "Квочка", "Кріпосна", "Лікар Ковальчук", "Опер за викликом", "Загадка для Анни" та інші. 

Раніше ми писали, що у Дніпрі може з'явитися сквер Олексія Хільського. З такою ініціативою виступає мер Філатов. Також мі повідомляли, що загиблому на фронті відомому актору з Дніпропетровщини Хільському можуть присвоїти звання Героя України.