Його знали з кіно. На Запорізькому напрямку у бою загинув відомий український актор з Дніпропетровщини

Захищаючи Україну від окупантів, на фронті загинув відомий український актор родом з Камʼянського Олексій Хільський. Про це повідомила дружина воїна Надія Хільська, передає Дніпровська панорама

загинув актор Олексій Хільський

Я пишу, але сама не можу до кінця в це повірити. Льоша загинув. Загинув під час виконання бойового завдання. Він був найкращим з усіх кого я знаю. Найдобрішим! Найгарнішим! Найталановитішим! Все, за що він брався він робив з пристрастю. А яка в нього була жага до життя! - написала жінка у соцмережі.

Два дня тому Надія Хільська написала у соцмережі про відсутність зв'язку з чоловіком й висловила хвилювання з цього приводу. 

Відомо, що Олексій Хільський загинув на Запорізькому напрямку під час виконання бойового завдання. Він служив у 46-й окремій аеромобільній бригаді ДШВ на посаді головного сержанта взводу розвідроти та був одним з найдосвідчених бійців підрозділу. Олексій брав участь у звільненні Херсону, воював у Бахмуті та Соледарі. Двічі бійця було поранено, але щоразу після одужання він повертався на фронт.

загинув актор Олексій Хільський

У Олексія Хільського залишилися дружина та донька.

До війни Олексій Хільський встиг знятися у багатьох українських фільмах та серіалах: "На твоєму боці", "Квочка", "Кріпосна", "Лікар Ковальчук", "Опер за викликом", "Загадка для Анни" та інші.

пост про загибель актора

Нагадаємо, раніше ми писали, що на Донбасі у бою загинув 20-річний артилерист з Дніпропетровщини.