У місті з населенням 40 тисяч жителів на Волині планують відремонтувати шкільний майданчик за понад 15 мільйонів

У місті Володимир на Волині, яке ще нещодавно носило назву Володимир-Волинський, оголосили тендер на проведення капітального ремонту спортивного майданчика ліцею №5 імені Анатолія Кореневського за суму понад 15 мільйонів гривень. У самому Володимирі зараз мешкає не більше 40 тисяч осіб. Про це повідомляє "Дніпровська панорама" з посиланням на "Волинську службу новин".

Про тендер стало відомо з оголошення в системі державних закупівель "Прозорро". Проєкт робіт, вартістю 15 204 000 гривень, передбачає облаштування футбольного поля, бігових доріжок, майданчика для тренажерів, волейбольного поля та туристичної доріжки. Заявки на участь у торгах потрібно подати до 29 серпня 2023 року.

"Теперішній стан спортивного майданчика ліцею №5 імені Анатолія Кореневського унеможливлює дотримання вимог Санітарного регламенту на уроках фізкультури та позакласних заходах", - йдеться в документації проєкту ремонтних робіт.

Згідно умов тендеру підрядник зобов’язаний завершити виконання робіт до 31 грудня 2023 року, тобто приблизно за 4 місяці.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що в Одесі планують відремонтувати одне укриття за понад 4 мільйони 200 тисяч гривень.