У Нікополі водій автобуса не забрав дітей з зупинки та зачинив двері: через 5 хвилин почався артобстріл

У Нікополі Дніпропетровської області 15 серпня водій білого автобуса № 20 не забрав дітей з зупинки біля КСК та зачинив перед ними двері. Шість дітей віком від 11-14 років чекали на автобус після тренування. Вже через 5 хвилин у місті почався артобстріл з боку окупованих територій, і діти змушені були чекати наступного автобуса, наражаючи свої життя на небезпеку. Про це повідомляє "Дніпровська панорама" з посиланням на пост Ірини Бикової у Facebook-групі "Типовий Нікополь".

Як пише авторка посту, автобус номер 20 під'їхав до зупинки, випустив пасажира і швидко зачинив двері перед дітьми. Після чого поїхав собі далі на зупинку площі. Вже через 5 хвилин по місту почався артобстріл з боку росіян. Діти ще півгодини стояли на зупинці, чекаючи наступного автобуса. Вони змогли поїхати лише на автобусі № 21, водій якого не зачинив двері перед дітьми.

"Водій автобусу 20 не вперше зачиняє двері перед дітьми. Шкода , що дітвора не здогадалася сфотографувати номер автобусу. Мені як матері хочеться у вас, шановний водій, запитати , а ви що за проїзд дітей зі своїх грошей платите? Чи якщо дітям, по рішенню міської влади, дозволили проїзд безкоштовно на час війни, то дітей не треба пускати до автобусу, бо з них виручку мати не будете? Своїм вчинком, ви наразили дітей на небезпеку", - пише обурена авторка посту.

Як відзначила Ірина Бикова, діти Нікополя ітак обмежені через постійні ворожі обстріли, а тут ще і подібні водії ускладнюють життя.

Скрин Никополь

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що ворог вночі бив з "Граду" та важкої артилерії по громадам Дніпропетровщини.