У суботу у Дніпрі продовжать запуск котелень

Протягом ночі знеструмлень чи аварій на тепло-розподільчих пунктах, підвищувальних та насосно-фільтрувальних станціях не зафіксовано. Про це повідомляє Дніпровська панорама з посиланням на інформацію від Дніпровської міської ради.

У п'ятницю, 10 листопада у Дніпрі було розпочато опалювальний сезон. Уже працюють 120 котельних (32% від загальної кількості), які забезпечують опаленням:

  • 1145 житлових будинків (36%);
  • 39 лікарень (51%);
  • 77 шкіл (38%);
  • 55 дитячих садочків (32%).

У суботу, 11 листопада у Дніпрі  буде продовжено запуск котелень. Роботи триватимуть усі вихідні і до тих пір, поки всі будуть з теплом.

Від моменту запуску котелень і до цілковитого надходження тепла в оселі містян може знадобитися 10-14 днів. Це пов’язано з технологічними процесами, пусконалагоджувальними роботами (відкриття ввідних засувок, усунення повітряних пробок у внутрішньобудинкових системах, тощо).

Дніпровська міська влада звертається до містян : якщо ви стали свідком витоку теплоносія або аварійної ситуації на зовнішніх теплових мережах, одразу повідомляйте про це до диспетчерської служби КП «Теплоенерго», яка працює цілодобово.

Залишити заявку можна за номером: 067-440-69-01 або (056)374-30-18.

Нагадаємо, раніше ми писали, що наймолодший з мостів Дніпра - Кайдацький відзначає 41-у річницю.