Укриття, які Фонд держмайна планує передати на баланс Дніпра, існують лише на папері

У Дніпрі журналісти проводять серію розслідуваннь - з'ясовують, у якому стані перебувають укриття, пребуваючі на балансі Фонду державного майна. Кореспондент відвідав три локації, на яких мають знаходитись сховища, але існують вони лише на папері. Про це повідомляє Дніпровська панорама з посиланням на Дніпро TV

Частіше за все сховища, які стоять на балансі Фонду державного майна, перебувають у занедбаному стані - такими їх планують передати у власність міста. 

Близько 220 сховищ на території Дніпра знаходяться у власності Фонду держмайна. Працівники одного з підприємств по вулиці Автотранспортна запевняють, що на їхній території має знаходитись укриття від держмайна, але його немає. Те, що в наявності - облаштували своїм коштом. 

Охоронець проводить до власноруч облаштованого сховища. 

Ось наша кімната, самі бачите що ніякого укриття тут немає, тут склади можу вам показати, що тут відкрито, електрощитову, - каже охоронець.

Тож що саме на баланс міста планує передати Фонд? Приміщення, яке облаштували працівники чи неіснуюче сховище?

Друга локація - вул. Руденка. І знову журналістів відрядили шукати інше місце. 

Немає на нашому підприємстві укриття, щойно приходили хлопці, укриття тут немає, на цій адресі кілька підприємств, розумієте, - каже охоронець підприємства.

І знову мова йде про укриття, яке існує лише на папері. 

Нагадаємо, раніше ми писали, що Фонд держмайна України планує передати на баланс Дніпра непридатні для захисту укриття.