Успішні вибирають саме їх: ідеї для манікюру "багатої жінки"

Ніщо так не прикрашає жінку, як ідеально доглянуті руки та гарні нігті. Їхній стан може багато розповісти про свою власницю, адже ваші руки завжди у всіх на виду. Якщо дозволяє дрес-код, жінки сьогодні не обмежені у виборі манікюру. Водночас манікюр, який виглядає багато – це однозначно не яскравий і не перевантажений дизайн. Швидше – це мінімалізм, який не акцентує увагу на собі, а дозволяє оцінити доглянутість жіночих рук і розкішні аксесуари, які їх прикрашають. Які ідеї майстри пропонують для такого манікюру і які моменти варто врахувати, пище Дніпровська панорама, посилаючись на Ukr.Media.

Вибір віддінку

Натуральніть - головне правило манікюру "багатої жінки". Майстер може запропонувати вам всі види натурального рожевого або ж беж, але тільки той, який не буде темніше вашої шкіри, інакше є ризик надати шкірі рук втомлений вигляд. Такий манікюр не терпить тяжкості, а тому про стрази, об'ємний декор і тим більше нейл-пірсинг доведеться забути. Молочний відтінок також вітається. Головне, не захоплюйтеся контрастним дизайном, бо на молочних нігтях будь-який яскравий і тим більше темний відтінок буде особливо яскраво виглядати, а це зовсім не те, що нам потрібно.

багатий манікюр

багатий манікюр

Але хто сказав, що йдеться виключно про монохром? "Багатий" манікюр цілком стерпить легкий мерехтливий дизайн. Можете спробувати місячний манікюр з природним відтінком і шиммерною лункою — оптимальний варіант, якщо у вас жорсткий дрес-код на роботі, а сяйва все ж хочеться. Крім того, можна експериментувати з геометрією на нігтях, але не дуже складною.

багатий манікюр

багатий манікюр

багатий манікюр

багатий манікюр

багатий манікюр

багатий манікюр

Що стосується довжини і форми нігтя, у даному разі можна зупинитися на середній довжині, а ось форму бажано вибирати одну з двох — м'який квадрат і мигдаль. Стилети і "балеринки" виключені.

Яскравий колір

"Дорогий" манікюр цілком допускає соковиті відтінки. Ваші варіанти — бордо, класичний червоний, хакі, в деяких випадках можна ризикнути і вибрати чорний колір на нігті середньої довжини у формі м'який квадрат. Також допускається чорний з фіолетовими і червоними переливами — відмінний варіант для відпустки.

багатий манікюр

багатий манікюр2

багатий манікюр3

багатий манікюр4

багатий манікюр5

багатий манікюр6

Крім того, нагадаємо про регулярне зволоження. Шкіра наших рук кожен день піддається негативному впливу оточуючого середовища. Дуже часто шкіра пошкоджується в результаті використання мила, яке її сушить або від впливу несприятливих погодних умов. Основою ідеального стану рук є щоденне зволоженя та живлення. Якщо у вас є можливість, то використовуйте для миття рук зволожуюче мило, Після кожного миття рук та перед виходом на вулицю завжди використовуйте зволожуючі креми для рук. Ця порада особливо буде корисною навесні, коли часто буває вітряна погода.

Нагадаємо, раніше ми писали: Фортуна від них відвернулася: названі найнещасливіші знаки Зодіаку