Увага небезпека: на Дніпропетровщині продовжують знищувати вибухонебезпечні предмети

У зв'язку із систематичними ворожими обстрілами Дніпропетровщини можна зіткнутися з ще однією небезпекою у вигляді снарядів, що не розірвалися. Піротехніки ДСНС продовжують знищувати вибухонебезпечні предмети, повідомляє Дніпровська Панорама, посилаючись на Головне Управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

снаряд

14-го листопада піротехніки ДСНС Дніпропетровщини залучались до робіт зі знищення вибухонебезпечних предметів, виявлених на території нашого регіону.

Так, на землях Марганецької міської територіальної громади Нікопольського району, а саме у селі Добра Надія, було знайдено сучасний касетний бойовий елемент від РСЗВ «Ураган».

У селі Сегргіївка Девладівської сільської територіальної громади Криворізького району, на відкритій території виявлено застарілий артилерійський снаряд калібру 76 мм. 

Застарілі боєприпаси у кількості 33 одиниць виявили у лісосмузі неподалік села Петрово Софіївської селищної територіальної громади Криворізького району. Серед знахідок були мінометні міни та артилерійські снаряди.

снаряд1

Шановні мешканці!
При виявленні сучасних вибухонебезпечних предметів або боєприпасів часів минулих війн слід бути вкрай обережними. Перше, що треба зробити – зателефонувати за номером «101» або «102» та повідомити про небезпечну знахідку. Далі, необхідно огородити місце знаходження предмету та обов’язково дочекатись приїзду фахівців, щоб не допустити травмування людей, - наполегливо рекомендує служба ДСНС. 

Нагадаємо, раніше ми писали: Дніпропетровщина зазнає щоденної ворожої атаки