У нього залишилось троє дітей: у Дніпрі встановили меморіальну дошку майору Андрію Ніколайчуку, який боронив нашу державу (відео)

У Дніпрі відкрили меморіальну дошку герою майору Андрію Ніколайчуку, повідомляє Дніпровська Панорама, з посиланням на Наше Місто.

Меморіальну дошку розмістили на вході до навчального корпусу №5 військової кафедри університету митної справи та фінансів. Андрій працював у холидингу "Наше місто", де очолював відділ реклами. Згодом працював на військовій кафедрі. 

Після початку повномасштабного вторгнення, маючи вже досвід, Андрій Ніколайчук не зміг стояти осторонь та воював у складі 93 бригади Холодний Яр. Проте вересень минулого року став для нього останнім. Андрій загинув на Харківщині під час жорстких бойових дій.

У нього залишилась мати, дружина та троє дітей, які так і не дочекались свого тата. Мати Андрія прийшла на відкриття меморіальної дошки.

Його пам'ятають усі: рідні, близькі, колеги та знайомі. Це була дуже весела людина, яка мала неабияке почуття гумору. Андрій Наколайчук вірив в Бога та в те, що ми обов'язково переможемо.

меморіальна дошка 3

меморіальна дошка 5меморіальна дошка 13

меморіальна дошка 11меморіальна дошка 8

меморіальна дошка 12меморіальна дошка 10

Фото - Валерій Кравченко

Дніпровська Панорама висловлює щирі співчуття рідним та близьким Андрія. Вічна пам'ять та слава герою!

Нагадаємо, раніше ми писали, що Денис не дожив 2 тижні до свого 30-річчя. Дніпропетровщина низько схилила голову у скорботі.