Важка втрата для Дніпропетровщини: у Дніпрі зупинилося серце видатного дитячого хірурга

18 вересня на 78-му році життя зупинилось серце видатного дитячого хірурга, кандидата медичних наук, доцента та просто чудової людини Носаря Анатолія Євгеновича. Про це передає Дніпровська порадниця з посиланням на повідомлення Регіонального медичного центру родинного здоров’я.

Анатолій Євгенович народився 14 квітня 1946 року у Дніпропетровську та все життя присвятив медицині та її розвитку. У 1975-му році закінчив Дніпропетровський медичний інститут та поступив до клінічної ординатури з фаху дитяча хірургія. А вже у 1977-му працював асистентом кафедри хірургії дитячого віку.

У 1984-му році захистив дисертацію на тему «Прогнозування поширеності остеомієлітичного процесу довгих трубчастих кісток» та став доцентом кафедри. Довгі роки доцент Анатолій Євгенович був Головним дитячим хірургом Дніпропетровської області та членом президії Асоціації дитячих хірургів. Загалом за своє життя Анатолій Євгенович став автором 48 наукових робіт, 12 винаходів та рац. пропозицій. Крім того його внесок у медицину відзначений почесними грамотами та подяками.


Життя Анатолія Євгеновича - приклад справжньої відданості медицині та науці та невпинного бажання змінити світ на краще. Він був чудовим чоловіком, люблячим батьком, дідусем. Пам'ять про нього зберігатиметься в серцях усіх, хто його знав і цінував, - розповідають колеги Анатолія Євгеновича.

Редакція Дніпровської порадниці щиро співчуває родині та близьким померлого.

Також раніше ми писали Неймовірна історія легендарного печива "Дніпро". Хто його автор та яку роль у його створенні відіграли фіранки у поїзді