Важлива заява ДТЕК про роботу двозонного лічильника та сплаті за світло

Двозонний лічильник заощадить на сплаті за світло та допоможе енергосистемі під час опалювального сезону, про це повідомляє Дніпровська панорама з посиланням на ДТЕК.

Наявність двозонного лічильника допоможе мешканцям Дніпропетровщини заощаджувати при сплаті за світло, а енергосистемі країни в осінньо-зимовий період більш ефективно балансувати споживання електроенергії. Як встановити ощадливий лічильник, скільки це коштує та як впливає на енергобаланс держави, – розповіли в ДТЕК Дніпровські електромережі.

Сезон холодів, який зовсім скоро стартує на Дніпропетровщині, спонукатиме людей активно користуватися енерговитратними приладами – обігрівачами, бойлерами тощо. У такому випадку наявність двозонного лічильника допоможе заощаджувати на сплаті за світло, користуючись більш вигідним нічним тарифом. Коли спожиті з 23:00 до 7:00 кіловати коштують на 50% дешевше ніж в інший період доби.

«ДТЕК Мережі – основа і підтримка для нормального життя країни та українців. Слід розуміти, що завдяки наявності двозонного лічильника та зміні споживання так, щоб зростала його нічна частка, люди не тільки зменшують власні витрати. Вони допомагають балансувати енергосистему країни. Адже в тому числі й за рахунок цього згладжуються пікові навантаження. Споживання світла вночі – це вклад в стабільність вітчизняної енергосистеми», – підкреслили в ДТЕК Дніпровські електромережі.

Що треба робити

Для того щоб замовити заміну старого електролічильника на новий двозонний, потрібно зайти на відповідну сторінку на сайті ДТЕК Дніпровські електромережі та виконати три кроки:

  • обрати послугу та заповнити заявку,
  • отримати на електронну пошту рахунок та дату виконання замовлення,
  • сплатити рахунок та отримати новий лічильник й роботи з його монтажу.

Вартість послуги, яка включає безпосередньо сам лічильник, послуги з демонтажу старого приладу, встановлення нового, опломбування та програмування для роботи в режимі «день»/«ніч» становить:

для 1-фазного двозонного лічильник (220В) - від 3199 грн,
для 3-фазного двозонного лічильник (380В) – від 5799 грн.

Нагадаємо, раніше им писали

Хочеш заощадити. У Дніпрі можна купити долари через «Приват24»