Вдалий салат із кабачків на зиму. Весь секрет в особливій приправі
Цього року кабачків вродило просто неймовірно багато, не знаєш, що й придумати, але я маю мій улюблений, фірмовий і вдалий салат із кабачків. Смак нереальний, усю зиму я та моя сім'я їм просто об'їдаємось. Така смакота виходить, слів немає, щоб описати весь цей смак і аромат, потрібно лише спробувати, пише Дніпровська панорама.
Нам знадобиться:
- Кабачки 2.5 кг;
- Цибуля 500 р.;
- Олія рослинна 60 мл.;
- Голівка часнику.;
- Сіль 1 ст.
- Цукор 2 ст.
- Спеції для шашлику 30 г;
- Чорний перець підлогу чайної ложки.;
- Оцет 9% 50мл.
Як приготувати
Молоді кабачки нарізаємо кружальцями завтовшки приблизно 1 см.
Перекладаємо їх у глибоку миску, додаємо олію і ретельно перемішуємо.
Викладаємо кабачки на суху, добре розігріту сковорідку та обсмажуємо кабачки до легкої золотистості. Після цього перекладаємо їх на тарілку.
Ріпчасту цибулю нарізаємо півкільцями, перекладаємо в глибоку миску, засипаємо сіль, цукор, перець чорний, все ретельно перемішуємо, щоб цибуля пустила сік.
Далі додаємо туди приправу до шашлику та часник пропущений через прес. Відправляємо цю суміш до кабачків, перемішуємо, зверху ставимо тарілку, на тарілку банку з водою.
Залишаємо на 3-4 години, щоб кабачки промаринувалися та пустили сік.
Заповнюємо салатом підготовлені наперед банки, заливаємо соком, який утворився після маринування. Прикриваємо кришками, ставимо в каструлю, дно застилаємо рушником.
Заливаємо водою по плічка банок, після закипання води стерилізуємо протягом 15 хвилин, після закочуємо кришками, перевертаємо вгору дном і даємо повністю охолонути.
Швидко, просто і дуже смачно, що ще потрібно для смачної страви. Прекрасна закуска з приємним та оригінальним смаком, який підкорить вас та ваших близьких.
Смачного!
Нагадаємо, раніше ми писали: Два рецепти оригінального варення з м'яти. Незамінне при застуді