Вдарив ножем прямо в серце: в Дніпрі сталася кривава поножовщина

Учора,15 липня, на проспекті Івана Мазепи сталася різанина. Про це детальніше розповість Дніпровська панорама з посиланням на соціальні мережі.

Стало відомо, що двоє товаришів вживали спиртні напої. В ході застілля між чоловіками виник конфлікт і він вдарив друга ножем прямо в серце. Після вчиненого, нападник вирішив, що вбив товариша, кинув ніж і втік із місця злочину.

Поліцейські, які прибули на місце події, виявили потерпілого з ножовим пораненням в області серця. На місці також було виявлено алкогольні напої, закривавлений ніж. Сусіди підтвердили, що підозрюваний часто вживав алкоголь у компанії невідомих.

Підозрюваний чоловік ховався в кущах, а коли його знайшли правоохоронці підтвердив, що випивав із постраждалим, а коли у них стався конфлікт, вдарив його ножем і втік з місця злочину, вирішивши, що чоловік мертвий. Нападника затримали та доставили до відділення поліції. Потерпілого доставлено до лікарні.

Нагадаємо, що сьогодні у Дніпрі на провулку Добровольців з вікна багатоповерхівки викинулась жінка. Попередньо відомо, що інцидент трапився вночі, проте тіло жінки знайшли тільки вранці.