Велике підприємство на Дніпропетровщині регулярно виплачує 2/3 окладу за вимушений простій

На металургійному підприємстві "АрселорМіттал Кривий Ріг" співробітникам продовжують оплату 2 третини окладу за вимушений простій за межами підприємства. Цю оплату компанія продовжує регулярно нараховувати у визначені компанією терміни, пояснили фахівці департаменту з персоналу «АрселорМіттал Кривий Ріг», передає Дніпровська панорама.

У Департаменті наголосили, що через введення на території України воєнного стану згідно з указом Президента України від 24 лютого 2022 року №64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні» обсяги виробництва підприємства були знижені до технологічно можливого мінімуму.

Тому, щоб зберегти персонал на АрселорМітал Кривий Ріг, з початку війни частині співробітників було запропоновано простій за межами підприємства з оплатою 2/3 встановленого окладу, - відповідає адміністрація підприємства.

Проте, на сьогоднішній день велика кількість працівників мобілізована, і на підприємстві виникла потреба в комплектуванні актуальних вакансій. Таким чином у працівників, чиї підрозділи зараз не працюють, є можливість отримати нову професію та попрацювати в інших структурних підрозділах підприємства.

Ознайомитися с усіма актуальними вакансіями можна у фахівців департаменту з персоналу, звернувшись до кабінету №205 Університету АрселорМіттал (3-я дільниця).

За додатковими роз’ясненнями можна звернутись до начальника відділу праці будь-якого підрозділу.

Нагадаємо, раніше ми писали: У Дніпрі розгорівся скандал. Люди отруїлись у ресторані