Вибух смаку на тарілці: гостра закуска з зелених помідорів

Шукаєте оригінальну закуску до м'ясних страв або просто хочете зберегти смак літа на зиму? Цей рецепт маринованих зелених помідорів з пікантною заправкою точно вам сподобається, повідомляє Дніпровська порадниця.

Інгредієнти

Болгарський перець - 4 шт.
Гіркий перець - 2 шт.
Часник - 1 головка.
Петрушка - 1 пучок.
Кріп - 1 пучок.
Оцет 9% - 100 мл.
Рослинна олія - 100 мл.
Цукор - 4 ст. л.
Сіль - 2 ст. л.
Зелені помідори - 2 кг.


Приготування

  1. Для маринаду в чаші блендера змішуємо болгарський перець, часник, гіркий перець, петрушку та кріп. Пробиваємо блендером.
  2. Додаємо оцет 9%, рослинну олію, цукор, сіль. Перемішуємо, маринад готовий. Помідори нарізаємо, заливаємо маринадом, все перемішуємо та перекладаємо у банку. Відправляємо у холодильник на добу.

Також раніше ми писали Смачно і економно: ліниві пиріжки на кожен день