Від неї відмовились батьки: дівчинка з Дніпра підкорила Голлівуд та стала обличчям Барбі

Біологічні батьки Софійки, коли дізналися, що в неї синдром Дауна, відмовились від доньки. Свої дитячі роки дівчинка провела у дитячому будинку в Дніпрі. Згодом її удочерила родина з американського штату Каліфорнії – Дженніфер і Гектор Санчеси. Вони побачили Софію на одному з сайтів серед фотографій інших дітей-сиріт. Наразі Софія підкорює Голівуд, вона також є моделлю, активісткою, а також художницею. Ба більше – вона стала прототипом першої ляльки Барбі з синдромом Дауна та сфотографувалась з австралійською акторкою Марго Роббі, повідомляє Дніпровська панорама, посилаючись на видання "Рубика"

софія в дитинстві

На початку десятих американська пара прозвала дівчинку “українською принцесою” та почала процес її всиновлення. Спочатку вони подолали довгий шлях через океан та прилетіли до Дніпра, де протягом декількох місяців відвідували майбутню доньку в дитячому будинку. На сайті установи неправильно вказали дату народження дівчинки.

Як згадують батьки знаменитості, привернула їх увагу саме усмішка дівчинки, яка одразу зачарувала їх. На той момент вони вже виховували трьох синів, наймолодший з яких також мав синдром Дауна.

підкорила Голівуд

У її документах було вказано, що вона народилася в один рік з Хоакіном, тому ми думали, що будемо виховувати двійню. Але через кілька місяців ми дізналися, що в українському дитячому будинку неправильно записали рік народження. Спочатку ми були трохи розчаровані, тому що у нас в голові була картина, як ми виховуємо двійню. Але зараз здається, що ми виховуємо двійню, адже хлопчики трохи відстають у розвитку від дівчаток. Тому вони йдуть в ногу один з одним, і це чудово! Вони обидва повністю включені в нашу місцеву школу, – розповіли батьки Санчес.

Після переїзду за океан Софійка почала знімати зворушливі мотивуючі відео, у яких вона розповідала про свою особливість. Про синдром Дауна вона казала, що це не страшно, а захоплююче. Один з таких роликів зібрав понад п’ять мільйонів переглядів. З того часу Софія, попри зовсім маленький вік, усвідомила, наскільки важливими є її меседжі.

 підкорила Голівуд
 
Харизматичну Софію почали запрошувати як модель на зйомок реклами для брендів, а згодом і в кіно. Дебютна роль україно-американської актриси дісталася їй у шестирічному віці, коли вона зʼявилася у хітовому американському телесеріалі “Підмінені при народженні” 2015 році. Згодом вона знялась ще в одному серіалі та короткометражному фільмі. А ось “Голодні ігри: Балада про співочих пташок і змій” став проривом та дебютом для Санчес.

підкорила Голівуд

В ЗМІ пишуть, що Софія знімалась в фільмі “Барбі” разом з Марго Роббі та Раяном Гослінгом. Втім це не зовсім так. У стрічці не має уродженки України. Але дещо з відомою лялькою вона все ж таки має. Софія Санчес передала першу в історії Барбі з синдромом Дауна компанії Mattel і вийшла на рожеву доріжку для світової прем’єри фільму в Лос-Анджелесі. Для заходу 14-річна дівчина одяглася в копію сукні з квітками, яку носить унікальна лялька.

 За словами Mattel, яка виробляє ляльки, на одязі зображуються метелики та жовтий і синій кольори, які є символами та кольорами, пов’язаними з усвідомленням синдрому Дауна. На тому ж заході молода акторка сфотографувалась з Марго Роббі.

Голівуд

Після початку повномасштабної війни Софія регулярно звертається до своєї аудиторії із закликами підтримувати Україну. Ба більше - в підписі профілю в Instagram, Санчес написала: "українська актриса в "Голодних іграх" і Барбі із синдромом Дауна". Софія не забула про кольори українського прапора і додала синій та жовтий смайлики сердечка.

Нагадаємо, раніше ми писали: У Дніпрі вийшла у світ книга "Крила метелика", яка допоможе повернутися до життя після втрати близької людини