У Дніпрі вийшла у світ книга "Крила метелика", яка допоможе повернутися до життя після втрати близької людини

У Дніпрі надрукований перший тираж книги, яка може стати посібником для тих, хто в ці важки часи втратив близьку людину. Твір дніпрянки Надії Вольської, вдови відомого у Дніпрі фотокорра Сергія Вольського, який помер майже два роки тому від наслідків коронавірусу, називається "Крила метелика". У книзі - кілька реальних ічторій мешканок Дніпра, які пережили болючу втрату, але знайшли в собі сили почати нове життя. Про це повідомляє Дніпровська панорама.

Сьогодні у вечері я гортала сторінки своєї книжки, а по щокам текли сльози…
Загалом це був чудовий і насичений день!
Сьогодні примірники моєї книжки, як пташки розлетілися по світу. В Полтаву, Бельгію, Німеччіну… На черзі Тернопіль і США…
Я була щаслива зустрітися з геть незнайомими мені людьми і підписати куплені ними книжки і для кожного я знаходила теплі слова! - написала у соцмережі авторка книги Надія Вольська.

Жінка, яка разом з трьома дітьми раптово залишилася без чоловіка, пройшла нелегкий шлях та вирішила, що готова допомогти жінкам, які опинилися у аналогічних обставинах. Над своєю книгою Надія Вольська працювала майже рік.

З друком цієї книги я закрила величезну частину свого життя. Все, минуле нарешті піде в архів. А я, відпустивши біль піду вперед не озираючись, - додає авторка книги.

Цитата з книги:

"Найстрашніша мить мого життя. Одна мить яка розділила моє життя навпіл. Два тяжких подиха и він тихо впав мені на руки. Я закричала, благаючи про допомогу й тільки зараз зрозуміла що біля нас нікого немає. Ми були зовсім одні".

Надія Вольська - людина віруюча і каже, що саме Бог вказав їй шлях до зцілення важкої душевної рани. І саме звідкись зверху до Надії прийшов намір написати книгу, яка стала б покроковим посібником для тих, хто переживає болючу втрату близьких.

Нагадаємо, раніше ми писали, що у Дніпрі готується до друку книга вдови відомого фотокора.