Як повернутися до життя після втрати близької людини. У Дніпрі готується до друку книга вдови відомого фотокора

У Дніпрі готується до друку книга "Крила метелика", у якої є усі шанси стати справжнім бестселером через її актуальність в Україні, де продовжується війна й кожного дня гинуть люди. Ця книга - про те, як пережити втрату близької людини та повернутися до життя. Авторка, Надія Вольська, вдова відомого дніпровського фотокора Сергія Вольського, розповідає про власний досвід та пише історії ще двох мешканок Дніпра. Одна раптово втратила чоловіка, а син другої загинув на фронті. Про це повідомляє Дніпровська панорама.

Дуже символічно, що книжка вийде саме зараз! Бо 25.10.2023 буде рівно 2,5 роки як помер мій чоловік, Сергей Вольский. Саме тоді, я провалилася у чорну прірву болю. Й пообіцяла, що якщо я зможу це пережити, то зможу допомогти людям долати такий біль, - розповідає авторка книги Надія Вольська

Два роки тому, такої ж гарної осені, жінка змогла зробити перші вільний подихи після втрати чоловіка й почала відроджуватися.

Як? Де знайти сили? Що саме я робила? Усе це є в книзі! Це дуже захоплююча й емоційна історія основних трьох героїнь (я, Юля й Олена). Усі на сторінках моєї книги -  справжні історії. Зараз нажаль багато втрат. Це крає серце кожного українця, та ще більше крає серце коли ти бачиш вдову, чи матір біля труни. Ти не маєш що сказати, бо немає таких слів. А ще страшніше, коли усі розходяться й людина лишається сам на сам зі своїм болем, - каже Надія Вольська.

На власному нелегкому досвіді жінка переконалася, що у складній ситуації можна допомогти собі чи рідним та друзям, які переживають трагедію. Такою підтримкою та дороговказом може стати книга "Крила метелика".  

Авторка книги Надія Вольська з донькою та сином

Надія Вольська з донькою та сином. Фото: facebook.com

фотокор Сергій Вольський

Фотокор Сергій Вольський пішов з життя 2,5 роки тому. Фото: facebook.com

Раніше ми писали, що у Дніпрі вдова відомого фотографа розкриває секрети повернення до життя після болючої втрати.