Стрілянина у Дніпрі. Новий поворот у справі партульного поліцейського, який застрелив чоловіка

У Дніпрі - новий поворот у гучній справі патрульного поліцейського, який застрелив чоловіка на проспекті Мазепи. Правоохоронцю, який опинився під слідством, змінили запобіжний захід. Про це повідомляє Дніпровська панорама.

Кіровський районний суд Дніпра задовольнив апеляцію захисту патрульного поліцейського Єгора Звонкова та змінив йому запобіжний захід з цілодобового на нічний домашній арешт з 22:00 до 06:00. Новий запобіжний захід вступає у силу з середи, 28 листопада.

Нагадаємо, що 29 серпня 2023 року патрульні зупинили автомобіль Jaguar за порушення правил дорожнього руху. За кермом автомобіля перебувала жінка, а поряд сидів чоловік. Між парою та патрульними почався конфлікт, який переріс у бійку. Під час бійки чоловік вдарив патрульного, а той у відповідь застосував табельну зброю. Поранення виявилися смертельними для чоловіка.

Проти поліцейського Єгора Звонкова порушили кримінальну справу. Прокурор наполягав на утриманні правоохоронця під вартою, оскільки вважав, що він може переховуватися від правосуддя або втручатися у розслідування.

Нагадаємо, раніше ми писали, що оголосили підозру жінці, яка чинила опір поліцейським 29 серпня.