Віддані породи кішок, які врятують від самотності

Вірна кішка може стати справжнім другом і компаньйоном для самотніх людей. Муркотіння, ласка і грайливість кицьок здатні підняти настрій і дати відчуття затишку. Про це повідомляє Дніпровська порадниця

Які ж породи кішок вважаються найвідданішими?

Бірманська кішка: Ці кішки славляться своїм лагідним і ніжним характером. Вони обожнюють сидіти на руках у господаря і муркотіти йому на вушко.
Сіамська кішка: Сіамські кішки дуже активні і грайливі. Вони завжди раді спілкуватися з господарем і можуть годинами бавитися з ним.
Сфінкс: Сфінкси - безшерсті кішки, які потребують багато тепла і ласки. Вони дуже прив'язуються до господаря і завжди ходять за ним по п'ятах.
Меконг бобтейл: Ці кішки мають короткі хвостики і дуже доброзичливий характер. Вони обожнюють лащитися і завжди готові підтримати господаря в будь-якій ситуації.

киця
Регдолл: Регдолли - одні з найспокійніших і лагідніших кішок у світі. Вони обожнюють сидіти на руках у господаря і розслаблятися.
Мейн-кун: Мейн-куни - великі кішки з доброзичливим характером. Вони дуже лояльні до своїх господарів і завжди готові захистити їх.

Звичайно, не всі кішки однієї породи однакові. Деякі кішки більш ласкаві, інші - більш самостійні. Але всі кішки, які живуть в любові і турботі, здатні дати своїм господарям відчуття щастя і єднання.

Поради для тих, хто хоче завести кішку

Якщо ви живете самотніми і хочете завести кішку, рекомендуємо вам звернути увагу на перераховані вище породи. Ці кішки стануть вам вірними друзями і компаньйонами на довгі роки.

киця1

Якщо багато працюєте

Подумайте про свій спосіб життя. Якщо ви багато працюєте і нечасто буваєте вдома, вам не варто заводити кішку, якій потрібна постійна увага.
Відвідайте притулок для тварин. Там ви зможете познайомитися з різними кішками і знайти ту, яка вам сподобається.
Поговоріть з заводчиком кішок. Він зможе розповісти вам про особливості характеру кішок різної породи.
Завести кішку - це велика відповідальність. Але якщо ви готові дати їй любов і турботу, вона обов'язково відповість вам взаємністю.