Відпочинок біля води: як працюють під час повітряної тривоги літні басейни Дніпра

Влітку всім хочеться виїхати та десь відпочити біля води. Через війну дніпряни мають шукати альтернативу природним водоймам. Та чи безпечно перебувати в зонах відпочинку біля басейнів у Дніпрі, перевірила Дніпровська панорама.

Найпопулярніші місця відпочинку виявились не дуже безпечними в такий час. Майже у всіх немає особистих укриттів, які б знаходились поруч. 

Аквапарк "Happy Day"

Цей аквапарк є одним з найкращих у місті. Знаходиться дитячий рай за адресою вулиця Набережна Перемоги, 37Д. Особистого укриття аквапарк немає, а під час тривоги вони не зачиняються. Робітники пропонують пройти в найближче укриття, яке є у сусідній будівлі з цокольним монолітним поверхом. 

Для повторного входу необхідно мати браслет та талон на вхід, талон видаватиме співробітник служби безпеки при вході під час тривоги.

аквапарк Happy Day

Аквапарк "S.K.Y"

Аквапарк знаходиться на Лівому березі Дніпра за адресою вулиця Березинська, 2. Тут є цікаві та веселі гірки, де можна гарно провести час. Аквапарк під час тривоги не зачиняється також, укриття не мають. Пропонують пройти у найближче, за потреби.

Аквапарк

Клуб «Схід»

Цей клуб відомий більш як спортивний. Знаходиться за адресою вулиця Набережна Перемоги, 51. Тут є не лише басейни, а й теніс та футбол. Клуб продовжує працювати під час повітряної тривоги, пропонуючи пройти в найближче укриття, яке знаходиться не в самому клубі, а поруч.

Клуб Схід

Бартоломео Pool Club & White Beach

Це чудове місце для спокійного відпочинку з гарною кухнею. Це місце можна знайти за адресою вулиця Набережна Перемоги, 9б. Цікаво, що під час дощових, прохолодних днів зона біля басейну не працює. Під час тривоги робітники рекомендують пройти в найближче укриття, що розташоване на території комплексу - підземний паркінг ЖК Bartolomeo Resort Town.

Бартоломео Pool Club & White Beach

Барталамео укриття

Клуб "Максимус"

Клуб "Максимус" не відстає від інших та продовжує працювати під час тривоги. Їхня адреса вулиця Терещенківська, 23. Поруч знаходиться найпростіше укриття, де можна пересидіти ракетну небезпеку.

Клуб Максимус

Басейн "Старий парк"

За адресою проспект Слобожанський, 1п розташувалася ще одна зона для відпочинку з басейном. "Старий парк" не зачиняються під час тривог. Робітники пропонують пройти в найближче укриття.

Розважальний комплекс Старий парк

Розважальний комплекс Road Star

Територія з чистим басейном та смачною кухнею підійдуть для людини, яка не полюбляє активний відпочинок. Потрапити сюди ви зможете за адресою вулиця Запорізьке шосе, 98б. На жаль, комплекс також продовжує працювати під час повітряної тривоги. Робітники рекомендують пройти у приміщення ресторану чи сауни, бо вона без вікон з двома входами. 

Розважальний комплекс Road Star

Розважальний комплекс Едбург

Тут є все для гарного відпочинку: ресторан, бар, міні-готель, басейн, SPA. Знаходиться цей комплекс за адресою вулиця Байкальська, 22. Проте комплекс працює під час повітряної тривоги і не має власного укриття.

Розважальний комплекс Едбург

Нагадаємо, раніше ми писали, що де у Дніпрі відпочити біля води. Адреси та ціни.