Видурила тисячу гривень на власні поминки: у Дніпрі орудує завзята шахрайка

Часто трапляється, що покупці стають жертвами своєї неуважності чи несумлінних продавців. Проте буває навпаки. Останнім часом у Дніпрі почастішали випадки, коли шахраї дають продавцю велику купюру, відволікають його увагу, а потім кажуть, що “передумали” купувати товар, забирають свої гроші та зникають разом із ними та здаванням, повідомляє Дніпровська панорама.

Але бувають схеми і цікавіше. Так, наша читачка нещодавно стала свідком ситуації в одному з магазинів на залізничному Лівобережному, коли циганка, що зайшла до магазину, виманила у продавця тисячу гривень на власні поминки. У мережі небайдужа дніпрянка пише:

Доброго вечора, сьогодні вдень 17.11 на Лівобережному ось ця жінка-циганка зайшла в магазин і за короткий проміжок часу розвела-виманила у продавця собі на помин 1000 грн.

Мешканці району одразу бурхливо відреагували на ситуацію у коментарях.
Так, Світлана Рубанова вирішила попередити городян, що шахрайка у цих краях не одна:

Ще чоловік ходить років під 50. Не циган. Багато каже, забалтує, купує. Дає цілу тисячу, а потім передумав – віддає решту, але вже не всю. Забирає тисячу та загнуті гроші. Весь час говорить про дружину, мовляв, підійде і вирішимо за покупку. Стережіться, будьте уважні.

Також раніше ми писали У Дніпрі мати з дитиною на руках вистрибнула з 12-го поверху житлового будинку