Він має онкологію і не повернеться до України. У Винника відреагували на чутки

Сьогодні лише ледачий не говорить про зникнення улюбленця мільйонів Олега Винника. Нещодавно з'явилися чутки про те, що у нього онкологія і він не планує повертатися в Україну. У команді співака прокоментували заяву блогера Богдана Беспалова, повідомляє Дніпровська панорама з посиланням на ТСН.

Беспалов повідомив, що Винник у Берліні лікується від онкології і що не повернеться до України, бо вже запатентував своє ім'я саме у Німеччині. Керівник офіційного фан-клубу Винника Валерія Барон на сторінці у Facebook усі ці чутки спростувала.

олег винник

За її словами, Вінник мав онкологію".

Звідки така інформація? Лікар, лікарня, медичні документи, які б підтверджували діагноз? Ні? Чому ні? Та тому, що в Берліні, як і у всьому цивілізованому світі, діє принцип лікарської таємниці! Ні, не чули?

"Олег запатентував своє ім'я у Німеччині, тому, швидше за все, не повернеться".

Як це взагалі між собою пов'язане? Схоже, що комусь дуже хочеться, щоб він не повернувся не лише до України, а й на сцену загалом. Не дочекаєтесь!"

Також представниця Винника прокоментувала і висловлювання зіркових колег артиста у публічному просторі щодо його зникнення:

"Зоряні друзі прикривають Винника та водять за ніс його аудиторію". Винника не треба прикривати. Він не зробив нічого поганого. А постійні коментарі-здогадки колег і тих, хто ще вчора називав його другом, з глузуваннями, мовляв, зник/утік/помер, можливо, потрібні для власного піару коментуючих.

Знаєте, навіть його відсутність у громадському просторі не залишає їх у спокої. Певно хвилюються, що рано чи пізно він з'явиться. І він з'явиться!” – прокоментувала Барон.

Нагадаємо, раніше ми писали

Мешканців Дніпропетровщини просять не ходити на кладовища. Про які громади йде мова