Вітер рвучкий, та повітря весняне. Яку погоду у Дніпрі прогнозують синоптики

Синоптики сміливо прогнозують весну в Україні. У своєму телеграм каналі народна синоптик Наталка Діденко ділиться спостереженнями, які вдало, як завжди, потім  співпадають із реальними погодними умовами. Передає Дніпровська панорама з посиланням на інформацію від Діденко.

До того ж Наталка Діденко не втрачає можливості, щоб не взяти собі в друзі сонце і вітер. Блогерка пише, що навіть вони працюють на перемогу.

Вітер знову рвучкий, південного-західного напрямку, часом із штормовими поривами. Щоб змести зимовий бруд, залишки зимової депресії, подолати темряву та ввійти у світло вітер мусить бути сильним. Ми - потерпимо, пише Діденко

Протягом дня 8-го березня температура повітря буде досить висока, очікуються +7+14 градусів, на півдні +10+16 градусів.   

Дощі періодично пройдуть в західних областях, подекуди на сході, півночі, та на південному сході. Хоча опади не обіцяють бути задовгими, періодично змінюватимуться навіть сонечком.

AnyConv.com__погода на 8

За уточненим прогнозом, 9-го березня тепла повітряна маса в Україні ще затримається, 10-го березня стане відчутно прохолодніше у північних областях, а на півдні та в центрі очікується аж +12+18 градусів!

 Тож і Дніпро підпадає під цей прогноз. Чекаємо тепла з нетерпінням.

Як не важко часом на душі, весна намагається нас розрадити і першими своїми проявами - сонцем, зеленими проблисками листочків серед старого листя, навіть сильним свіжим вітром - показує, що нечисть обов'язково розчиниться у весняному світлі, - пише Наталка Діденко

Раніше ми писали Сколько стоят тюльпаны и мимозы в Днепре на Озерке накануне 8 Марта (Фото)