Внаслідок обстрілів Дніпропетровщини загинула жінка

Внаслідок обстрілів Криворізького району, що відбулися сьогодні, 21 серпня, близько 17-ї, загинула жінка. Про це повідомляє Дніпровська панорама з посиланням на офіційні джерела.

Зокрема, внаслідок обстрілу Зеленодольської громади, що стався сьогодні, загинула 59-річна жінка. Вона дістала осколкове поранення в спину.  За оновленою інформацією, загальна кількість постраждалих – семеро людей. Це троє чоловіків, троє жінок та 9-річний хлопчик. У всіх – осколкові ураження. Всі наразі у лікарні, один - тяжкий.

У Зеленодольську, в який прилетіли 15 реактивних снарядів, також пошкоджені дачні будинки, дитяча спортивна школа, дитсадок, сільськогосподарська техніка. В одну квартиру у 5-поверховому будинку влучили уламки реактивного снаряду. Повідомляється, що рятувальники вже завершили обстеження території обстрілу.

снаряд зеленодольск

Також під ворожий вогонь потрапило село Кошове, що в Широківській громаді Криворізького району. На щастя, без жертв, дані щодо руйнувань з‘ясовуються.

Інші райони Дніпропетровщини – протягом дня обстрілів не зафіксовано. 

Є і гарні новини: у Нікополі та Марганці аварійні бригади ДТЕКу відновили електропостачання в будинки, які були знеструмлені внаслідок нічних ворожих атак.  

Раніше ми писали: Ворог знову обстріляв Дніпропетровщину: постраждала дитина