Володя вивів побратимів із оточення під ворожим вогнем. Дніпропетровщина простилась з Героєм

Пекучий біль і гіркий смуток війни знову чорним крилом торкнувся Іларіонівської громади. 28 червня 2023 року перестало битися серце Фахірова Володимира Васильовича, 1970 року народження, повідомляє Дніпровська панорама.

Колеги та рідні з особливою ніжніЩирий і відповідальний, завжди оптимістичний, він був турботливим батьком, надійним братом та другом, вірним побратимом.

Уже на початку березня 2022 року Володимир був призваний до лав Збройних Сил України по мобілізації та, будучи водієм самохідного артилерійського взводу, боронив Батьківщину від російських окупантів у найгарячіших точках на харківському і донецькому напрямках. Його бойовим хрещенням став Ізюм, де він отримав перше поранення. Тоді Володя вивів побратимів із оточення під ворожим вогнем. Далі був пекельний Бахмут.

За мужнє виконання бойових завдань Фахіров Володимир у 2023 році був нагороджений відзнакою «За службу державі» та знаком народної пошани орденом «За мужність і відвагу».

23 червня 2023 року поблизу населеного пункту Часів Яр Донецької області під час мінометного обстрілу боєць отримав важкі поранення. З тієї страшної хвилини почалася боротьба за його життя. Лікарі Дніпропетровської клінічної лікарні імені Мечникова робили все можливе, проте рани виявилися не сумісні з життям.

Смерть Володимира Фахірова – це горе для сім’ї і непоправна втрата для громади. Висловлюємо щирі співчуття його рідним і близьким, низько вклоняємося подвигу земляка.

Вічна пам'ять Герою.

Нагадаємо, раніше ми писали

Найкращий рятівник. Під час тяжких бойових дій загинув медик Юрій Плужник з Дніпропетровщини