Впала жінка похилого віку. У Дніпрі дякують за небайдужість та допомогу

Цей випадок стався у Дніпрі 16 вересня в районі магазину Тканини на житловому масиві Перемога-6. Літня жінка впала та отримала перелом плеча, повідомляє Дніпровська панорама, посилаючись на посаду Ірини Баркової.

Впала моя мама. Отримала перелом плеча. Велике дякую тим людям, які опинилися поряд, не пройшли повз, збігали додому по тонометр, купили водички, викликали швидку! Якщо Ви читаєте цю публікацію, я (дочка), низько кланяюся Вам за Вашу небайдужість, добре серце і нехай Вам у тисячу разів відплатиться за те, що ви є справжніми. А можна було просто на літню людину не звернути уваги, як це зробила група поряд чоловіків, їм було весело дивитися на безпорадну жінку, що впала. Нехай їхні мами та бабусі ніколи не потраплять у таку ситуацію! Всім добра і мирного неба, - дякує через соцмережі дочка літньої жінки.

У коментарях люди бажали якнайшвидшого одужання мамі автору посту, а також звернули увагу на те, що в наш час потрібно якнайбільше розповідати про взаємоповагу, взаємодопомогу, доброту та милосердя:

побажання

Спрацювала і сила "п'яти рукостискань" Фейсбука, пост побачила одна з тих, хто першими побачили і підійшли до жінки, що впала. Це Яна Курінна:

одна з тих, хто допомыг

людяність

Дісталося і тим чоловікам, що залишилися спостерігати за тим, що відбувається осторонь:

чоловіки просто дивились

Нагадаємо, раніше ми писали: На Дніпропетровщині шахрай обманював людей, представляючись працівником банку