Як Новий рік зустрінеш, так його і проведеш: поради, які допоможуть вам залучити успіх у 2024

До головного свята залишилося менше ніж місяць, і настав час задуматися про те, як зустріти наступний рік. Згідно з китайським гороскопом, 2024 буде роком Зеленого Дракона. Ця тварина символізує силу, міць та удачу. Щоб привернути його прихильність, варто дотримуватися деяких традицій та забобонів. Про це детальніше розповість Дніпровська панорама

Рік Зеленого Дракона буде сприятливим для людей, які є сміливими, впевненими в собі та прагнуть до успіху, бо дракон є символом сили, могутності й величі. Він також символізує удачу, багатство і процвітання. У цей рік можна сміливо братися за нові проєкти та починання. Дракон буде сприяти вашим успіхам. Також можна планувати важливі події, такі як весілля, народження дитини або переїзд. У рік Зеленого Дракона особливо важливо бути добрим і милосердним. Дракон цінує людей, які допомагають іншим. Тому варто більше уваги приділяти благодійності та соціальній діяльності.

Очищуємо будинок та простір

1699346229160

Насамперед потрібно очистити будинок та робочий простір від усього зайвого та непотрібного. Це допоможе створити сприятливу атмосферу для залучення енергії та удачі. Також можна прикрасити будинок символами Дракона, такими як фігурки, картини чи статуетки.

Плануємо меню

kak-ukrasit-stol-na-novyj-svoimi-rukami-19ec8_cover_b

На новорічному столі повинні бути страви, що символізують процвітання та удачу. Це можуть бути роли зі свіжими овочами та морепродуктами, фрукти, особливо цитрусові, а також страви з риби та курки. Не варто готувати яловичину, оскільки вона може бути неповагою до Дракона.

Обираємо одяг правильно 

Снимок экрана 2023-12-02 183603

Для зустрічі Нового року рекомендується вибирати одяг у зелених відтінках. Це допоможе висловити енергію та силу Дракона. Також можна додати в образ червоний чи фіолетовий колір, які в китайській культурі символізують удачу та багатство.

Декілька додаткових порад

23dc29ffb9332d793e60530aba070b21

  • У новорічну ніч не варто сваритися та з'ясовувати стосунки. Це може залучити до вашого життя негатив.
  • Зустрічайте Новий рік з посмішкою на обличчі та гарним настроєм. Це допоможе залучити удачу та благополуччя у ваш будинок.
  • Не забудьте привітати Дракона, коли він стукає у ваші двері. Для цього можна сказати: "Привіт, Зелений Дракон! Я радий тебе бачити!"

Нехай Новий рік 2024 буде для вас щасливим та вдалим!

Читайте також: Воно прийде мучити ваших дітей: що категорично не можна робити після заходу сонця