Як пережити місячне затемнення без шкоди для здоров'я. Поради астропсихолога (відео)

Люди вже відчувають посилену енергетику Місяця, затемнення якого відбудеться у суботу, 28 жовтня. Астропсихолог дав поради, що робити для того, щоб цей вплив був сприятливим, повідомляє Дніпровська панорама.

Астропсихолог Анна Осипенко вважає, що боятися затемнень не варто, адже вони лише коригують наш шлях і спрямовують у бік розвитку.

Саме тому звертаймо увагу на події, що відбуваються +- тиждень від 28 жовтня. Тобто вже зараз і десь до 4 листопада. Важливі події як в глобальному плані так і в мікро-соціумі кожного з нас. Наші предки поважали затемнення і в такі дні одягали чистий одяг, обкурювали себе ладаном і читали молитви. Місячне затемнення – це окремий випадок Повні. При цьому астрономічному явищі земля перебуває між Сонцем і Місяцем і Місяць частково потрапляє в тінь Землі, - каже Анна Осипенко.

За її словами, з точки зору астрології Сонце та Місяць у ці дні перебувають у протистоянні один до одного, у протилежних знаках Зодіаку – Сонце у Скорпіоні, а Місяць у Тельці, між ними включається напружений аспект опозиції.

Сам по собі повний місяць не є причиною хвороб або негативних подій, але виявляє нашу емоційну незадоволеність, виносить з внутрішнього світу на поверхню, щоб ми могли її усвідомити та почати вирішувати цю проблему. У стані здоров'я може раптом підвищитися тиск, заболіти голова. Не звинувачуйте Місяць – він точно не винен в цьому всьому. Хворіти може лише те, що в пригніченому вигляді живе всередині і руйнує нас уже давно. І ось у дні повні а надто – місячного затемнення – ці стани прориваються назовні, - каже Анна Осипенко.

Як пережити місячне затемнення без шкоди для себе

  • В переддень, день затемнення та наступного дня – не вживати алкоголь.
  • Бути особливо уважними за кермом авто та в ролі пішохода.
  • Слідкувати за своїми дітьми – на них дуже сильно впливає Місяць – вони можуть бути надмірно збуджені.
  • У наближені до затемнення дні уникайте важливих покупок, прийняття важливих рішень, підписування договорів, старту важливих проєктів і рекламних кампаній, тощо.

Місяць – це емоції, і наш психічний стан у такі дні під великим навантаженням. Відстежуйте всі негативні стани в цей період – вони покажуть, що в першу чергу Вам треба пропрацювати в собі, щоб стати цілісною особистістю. Хто володіє методикою Холодинаміки – використовуйте її для гармонізації стану. Також чудово спрацює медитація, йога, - радить астропсихолог.

Місячне затемнення в ніч з 28 на 29 жовтня співпадає також з переходом на зимовий час, що також додає стресу нашому організму.

Дуже важливо не виявляти у цей період свій внутрішній негатив через сварки, конфлікти та образи. Краще прислухатися до себе та розібратися – де всередині нас живуть певні страхи, які змушують так захищатися від зовнішнього світу, - додала Анна Осипенко.

Детальніше - у відео.

Нагадаємо, максимальна фаза затемнення буде 28 жовтня о 23:14 -  лише 12% Місяця перебуватиме у тіні Землі. Таке затемнення називають частковим. Побачити цю астрономічну подію можна з будь-якої точки території України за умови чистого і безхмарного неба. 

Раніше ми писали, як підсилити силу своїх намірів та бажань  під час місячного затемнення.