Як приготувати мариновані гриби. Простий рецепт за 10 хвилин

Мариновані гриби – це не просто закуска, а справжній делікатес, який прикрасить будь-який стіл. Вони додають пікантності салатам, піцам та іншим стравам. Сьогодні ми поділимося з вами простим рецептом, як приготувати ароматні мариновані грибочки в домашніх умовах. Як приготувати мариновані гриби, розповість  Дніпровська порадниця. 

Інгредієнти:

Печериці - 500 г.
Вода - 50 мл.
Рослинна олія - 50 мл.
Сіль - 1 ч.л.
Цукор - 1 ч.л.
Яблучний оцет - 3 ст.л.
Лавровий лист - 3 шт.
Духмяний перець - за смаком.
Перець горошком - за смаком.
Часник - 3 зубчики.

Приготування:


1. Ретельно промиваємо печериці під проточною водою.
2. У каструлі змішуємо всі інгредієнти для маринаду та ставимо на вогонь.
3. Коли маринад закипить, додаємо печериці та варимо на середньому вогні 7 хвилин, періодично помішуючи.
4. Готові грибочки разом з маринадом перекладаємо в зручну ємність.
5. Охолоджуємо до кімнатної температури та зберігаємо в холодильнику.

Нагадаємо, раніше ми писали

Насичений вітамінами: осінній салат, який зміцнить ваш імунітет