У Дніпрі готові до погіршення погодних умов. Ситуація станом на 6 ранку

У ніч на 7 січня всі служби міста  переведені на посилений режим роботи.  У разі погіршення погодних умов і ситуації на дороги Дніпра вийде техніка для посипання автошляхів й  прибирання снігу. Також прибиратимуть тротуари та зупинки громадського транспорту.  Передає Дніпровська панорама

Графіки відключення електроживлення зроблять справедливішими

У міської влади є розуміння, що не можуть в одному районі будинки знеструмлюватись два-три рази на день, а в іншому один. Розклад планових стабілізаційних відключень має бути зрозумілим для всіх і справедливим.  Наразі у Дніпрі 2 дні поспіль знову діяли планові погодинні стабілізаційні відключення.  З графіками планових погодинних стабілізаційних відключень можна познайомитись на сайтах приватних енергопостачальних компаній.

  •    Якщо ви абонент ДТЕК – https://www.dtek-dnem.com.ua/ua/shutdowns;
  •    Якщо ви абонент ЦЕК –  https://cek.dp.ua/index.php/nashi-novyny/754-timchasovi-grafiki-pogodinnikh-vidklyuchen.html.  

Де завершено ремонтні роботи

  Ніч минула без масштабних аварій на комунікаціях міста.   Аварійними бригадами КП «Теплоенерго» завершено ремонтні роботи:

  • на ж/м Парус по  вул. Моніторна 1-7,вул.
  • вул. Діївська 52, 54, 56, 62,
  • вул. Метростроївська 12,14 та два садочки і одна школа з теплом.

  КП «Дніпроводокал» завершив роботи на всіх об’єктах, де працювали ремонтні бригади. Відновлено подачу води за наступними адресами:

  • просп. Миру,71-95,
  • вул. Воскресенська,28-36,
  •  вул. Юрія Савченко,11-21.

Де відновили водопостачання

 За добу співробітниками КП «Дніпроводоканал» усунуто 40 засмічень на мережах водовідведення, а також ліквідовано 12 пошкоджень на мережах водозабезпечення. Серед ключових:

  • по просп. Миру, 83;
  •  по вул. Севастопільській, 16;

 За дорученням міського голови Бориса Філатова наші комунальні служби забезпечені всім необхідним: спецтехнікою та матеріалами і мають можливість ліквідувати аварії оперативно, аби відновлювати водо- та теплопостачання жителям міста якомога швидше. 

Мыска влада продовжує закликати городян розумно споживати електроенергію, користуватися енергоємними приладами почергово.  Це дозволяє знизити навантаження на енергосистему та зменшити необхідність обмеження споживання, тож уникати аварійних відключень. 

Куди звертатися з проблемами

Якщо у вас виникли проблеми з водопостачанням чи опаленням, телефонуйте на Єдину гарячу лінію Дніпровської міської ради:

 (056) 732-12-12  

(095) 732-12-12

 (096) 732-12-12

 (073) 732-12-12  

 Раніше ми писали про те, які проблеми турбують дніпрян