Як в Україні купити квитки на потяг до Відня. Подробиці про прямі маршрути

Чудова новина для мандрівників! З 18 березня 2024 року "Укрзалізниця" розпочинає продаж квитків онлайн на поїзди, що курсують до Австрії. Це значно спростить планування подорожі та зробить її комфортнішою. Як купити квиток на потяг "Київ - Відень", про це розповість Дніпровська порадниця з посиланням на офіційне повідомлення Укрзалізниці.

Тепер квитки на поїзд "Київ - Відень" можна придбати лише онлайн у мобільному застосунку "Укрзалізниці" з верифікацією акаунту через "Дія.Підпис". Це нововведення дозволить зробити процес купівлі квитків ще більш швидким, зручним та безпечним.

Відсьогодні розпочинаємо продаж квитків онлайн на поїзди, що прямують у сполученні Україна — Австрія, а саме:

 ⁃ Київ — Відень: відтепер квитки будуть доступні лише онлайн у мобільному застосунку Укрзалізниці з верифікацією акаунту через Дію.Підпис. 

 ⁃ Чоп — Відень: онлайн у мобільному застосунку Укрзалізниці та у міжнародних квиткових касах вокзалів. 

На наступному етапі стануть доступними онлайн також квитки у сполученні Україна — Угорщина на поїзди, що прямують територією Угорщини транзитом у Австрію, тобто Київ — Будапешт — Відень та Чоп — Будапешт — Відень. Прямі сполучення Україна — Угорщина (Мукачево — Дебрецен, Мукачево — Будапешт, Чоп — Захонь) з'являться в застосунку трохи пізніше.

Нагадаємо, новий прямий поїзд №143/146 Відень — Чоп — Відень має зручні стиковки з нічними поїздами з Києва, Луцька та Рівного, а з Чопа до Відня прямує складом зі зручних сидячих вагонів з Wi-Fi.

відень

дорога

Нагадаємо, раніше ми писали

Дніпропетровська філія "Газмережі" зробила заяву. Коли і куди сплачувати за доставку газу