Раніше ніде було пройти. Як виглядає курортна Кирилівка на Азовському морі (відео)

У курортній Кирилівці на Азовському морі раніше в ці святкові дні ніде було яблуку впасти. Зазвичай до Дня Конституції України випадало 3 вихідні дні і люди масово їхали на відпочинок. Хтось заздалегідь бронював бази відпочинку чи експромтом зривався з дому та вирушав до узбережжя. Що сьогодні відбувається в окупованій  курортній Кирилівці на Азовському морі, без якої українці вже другий рік поспіль, повідомляє Дніпровська панорама, посилаючись на сайт "Відпочивай"

Більшість місцевих кирилівських соцмереж не так активно, як позаминулі роки, але діляться світлинами та розповідями про курортний сезон. Воно й зрозуміло, що хизуватись нічим. Проте, все частіше є кадри майже порожніх пляжів, баз відпочинку. Щоправда, не особливо приваблюють відпочиваючих і наявність басейнів з підігрівом та кількість маршруток з Мелітополя, яких стало більше. 

Сьогодні наша улюблена Кирилівка зовсім не та. Тут ніби завмер час та утвориталась суцільна пустеля. Атракціони не працюють, магазини та місцевий ринок далеко не такий, що був раніше. Та й люди їдуть сюди з таких же окупованих територій, щоб хоч трохи побути біля моря та повернутись назад додому. 

А пам'ятаєте, як ми машинами їхали на море, стояли у величезних заторах. Але нас це не лякало. Море було нашим деприсантом, - згадують відпочиваючі.

Кирилівка на Азовському морі

Кирилівка на Азовському морі

Кирилівка на Азовському морі

Нагадаємо, раніше ми писали

"Тато, тут пустеля". Що побачили у Кирилівці на Азовському морі у пік сезону