Як з фільму жахів. Кирилівка на Азовському морі наче вимерла (відео)

Відпочинок на Азовському морі сьогодні зовсім інакший. Друге літо ми без відпочинку і без улюбленої курортної Кирилівки, про яку так мріяли і яку згадуємо мало не кожного літнього дня. Желе з медуз, пусті пляжі й занедбані кафе, закриті бази відпочинку, - такий вигляд сьогодні має наша Кирилівка, повідомляє Дніпровська панорама.

Хоч би як пижилася окупаційна влада, розповідаючи про прожекти відродження Приазов'я і перетворення його на туристичну Мекку, але дива не сталося. Ніхто в цьому з нас і не сумнівався.

побе3

Насправді навіть ворожі пропагандисти дають збій і вивалюють на світ божий усю правду. Один із них - блогер Іванов, показав пустельні пляжі Степанівки. Каже, до війни часто приїжджав до родичів на Азовське море в гості і навіть пам'ятає, як ловив на марлю креветку з берега. Але, от невдача. Цього року і креветка не ловиться - її багато, але дуже дрібна. І медузи заважають купатися.

відпочинок у Кирилівці на Азовському морі

Виходиш із води і все тіло пече від отрути медуз, - скаржиться пропагандист.

Ще більш гнітючий вигляд має пустельний берег моря. На пляжі ні душі. А все тому, що російські окупанти перетворили Степанівку на свою військову базу.

Показав лише на що перетворилися прибережні кафе, з яких до війни лунала музика, де продавали напої, морозиво, а люди відпочивали. Сьогодні такі занедбані споруди стали смітниками. Символічно хтось повісив під стелею петлю для зашморгу. Натяк рашистам.

Ті, хто на минулих вихідних їздив до моря в Кирилівку, кажуть, що на центральному пляжі медуз, мабуть, хоч якось прибирають із берега. На решті частини узбережжя сморід неймовірний. У море не зайти, оскільки берег усіяний дохлими медузами, а тіло після такого купання пече і свербить.

До речі, напередодні поїздки в Степанівку блогер-сепаратист Іванов побував у Бердянську. Так от, на відміну від Мелітополя, там немає такого активного руху людей, гульбищ у кафе і ресторанах. А прогулянкова площа навіть поросла травою. Місто практично вимерло.

Блогер показав пустельні пляжі Степанівки. Каже, що цього року і креветка не ловиться - її багато, але дуже дрібна. І медузи заважають купатися.