З 21 по 25 жовтня працюватимуть спецбригади: кому у Дніпрі та районі відключать водопостачання за борги (адреси)

Наступного тижня у Дніпрі та Дніпровському районі працюватимуть спецбригади КП "Дніпроводоканал". Вони відключатимуть водопстачання абонентам-боржникам, повідомляє Дніпровська порадниця.

Через заборгованість мешканців Самарського та Дніпровського районів міста з 21 по 25 жовтня 2024 року спеціалізованою бригадою КП «Дніпроводоканал» буде проведено заплановане відключення послуги водопостачання абонентам-боржникам приватного сектору.

відключення води Дніпро

Також відомо, що з 21 по 25 жовтня 2024 року спеціалізована бригада  працюватиме в Самарському районі міста по відключенню послуги водовідведення абонентам-боржникам багатоквартирних будинків.


відключення води Дніпро

Загальна сума боргу споживачів становить — 941 676,85 грн.

Задля уникнення відключень, КП «Дніпроводоканал» просить відповідально ставитись до своєчасної оплати за спожиті послуги, оплативши наявну  заборгованість зручним для вас способом або уклавши договір реструктуризації. Щодо укладання договору реструктуризації звертайтесь до Центрів абонентських послуг ТОВ «ЄРЦ КП» або до районних абонентних служб за зручною адресою в розділі Контакти.

Також раніше ми писали Не буде з ранку до вечора: у Дніпрі та області масштабне відключення світла 21, 22, 23, 24 та 25 жовтня (адреси)