З першого закиду побила рекорд чоловіка: у Дніпрі рибалка виловила вражаючий трофей

Рибалка – це не завжди захоплення чоловіків. Іноді саме представниці прекрасної статі викладають нам уроки майстерності та терпіння. Історія, що сталася на берегах Дніпра, яскраво ілюструє цей факт. Поки чоловік був зайнятий спілкуванням з друзями, його дружина, взявши до рук спінінг, вивудила трофей, який надовго запам'ятається всій родині. Про це повідомляє Дніпровська порадниця.

Як це часто буває, чоловіки, зібравшись на рибалку, з головою поринають у розмови, залишаючи вудки напризволяще. Саме так і сталося цього разу. Поки наш герой спілкувався з друзями, його дружина, яка не звикла сидіти без діла, вирішила спробувати свої сили в риболовлі. І, треба сказати, не дарма.

З першого ж клювання фрикціон котушки заспівав свою тріумфальну пісню. Риба виявилася серйозним суперником, і боротьба з нею принесла чимало задоволення. У результаті, після нетривалої, але завзятої боротьби, риба була успішно виважена. І як же було здивування рибалки, коли він побачив розмір спійманого трофея!

Я просто не міг повірити своїм очам, – поділився чоловік. – Тепер мій рекорд за вагою трофея побито.

Тепер у сім'ї з'явився новий чемпіон з риболовлі. І, як зізнається сам рибалка, йому доведеться купувати ще один спінінг - цього разу спеціально для дружини. Адже після такого успіху вона явно не збирається зупинятись на досягнутому.

Також раніше ми писали Яблучний Спас-2024 за новим календарем: що варто зробити у це велике свято