З затишного офісу - в окоп. Як успішний юрист з Дніпра відкрив бойовий рахунок свого підрозділу

Дніпрянин Алекс - захищає Україну з перших днів війни. У цивільному житті він був успішнии юристом з офісом у центральній частині Дніпра та клієнтами. У нього щаслива родина, красуня донька вчиться на філфаці в ДНУ. Алекс жив спокійним життям типового представника середнього класу, але все це було перерване вторгненням росіян і Алекс не ввагаючись узяв до рук зброю. Про це повідомляє Дніпролвська панорама з посиланням на інформацію від 128-ї окремої бригади Сил територіальної оборони ЗСУ.

Чоловік не чекав повістки, а сам у перші ж дні повномасштабного вторгнення прийшов до пункту формування бригади і став бійцем тероборони.

Алекс типовий окопник. Він знає війну не з інформаційних бюлетенів чи новин в стрічці. Ні, він живе життям солдата на нулі. Спека, холод, дощ,багнюка, виснажлива фізична праця, бої - все це він скуштував повною мірою. На початку червня минулого року, коли підрозділ тільки-но вийшов на нуль і всі почували себе дуже непевно, Алекс із своїм другом Малюком дуже результативно відпрацювали з кулемета по групі орків, що атакували наші позиції. Саме цей бій і став початком бойового рахунку підрозділу - всі повірили у власні сили, - йдеться у повідомленні бригади.

Побратими дивуються, що Алекс навіть в окопах залишається страшенним акуратистом. Його форма завжди чиста і охайна, амуніція підігнана, а зброя блищить. Як він це робить - загадка для усіх.

Фото: Валерій Кравченко

Нагадаємо, раніше ми писали, що боєць бригади з Дніпропетровщини зізнався, що допомагає вижити в окопах.