Чай та кава заарештовані. Які торгові марки залишають магазини Дніпра

Стало відомо, що компанія, яка виробляла популярні марки чаю та кави, виявилася російською, через що напої деяких торгових марок тепер зникнуть з ринку. Тож і у Дніпрі доведеться відмовитися від деяких сортів чаю та кави. Передає Дніпровська панорама з посиланням на сайт ЕП.

Подільський райсуд Києва за клопотанням Подільської окружної прокуратури Києва заарештував банківські рахунки російської чайної компанії, а гроші, які були розміщені на них, передано на користь ЗСУ.

У повідомленні прокуратури не було зазначено назву фірми-виробника та торгових марок, під якими продавали напої на українському ринку. Однак це стало відомо із публікації "Економічної правди".

Рахунки заарештовано у ТОВ "Орімі Україна" (її інша назва - "ТС Трейд"). Компанія, рахунки якої потрапили під арешт, випускала марки чаю та кави, які продавалися у більшості продуктових магазинів України.

Через арешт рахунків з українського ринку, ймовірно, може зникнути продукція наступних торгових марок: "Greenfield", "TESS", "Принцеса Гіта", "Принцеса Канді", "Принцеса Нурі", "Принцеса Ява", "Jardin", "Piazza del Caffe" та "Жокей".

Заарештовані 50 мільйонів з рахунків російського виробника чаю Greenfield передали на потреби ЗСУ.

Раніше ми писали про Без перекупщиков. Укрзализныця изменила правила продажи билетов.