Загинув майже рік тому. Дніпропетровщина на колінах прощалась з Олександром Барановським

37-річний Олександр Барановський загинув на Чернігівщині. 17 травня 2022 року у військову частину, де служив чоловік, поцілила ворожа ракета, повідомляє Дніпровська панорама з посиланням на Рудана.

Майже рік бійця вважали зниклим безвісти. Рідні довго шукали й сподівалися на краще. Але, на превеликий жаль, дива не сталося. Сьогодні нашого Героя провели в останню путь.

загинув боєць

загинув боєць

«Його призвали. Проходив навчання у «Десні». Він там раніше служив, тому туди й забрали. Він був артилеристом. 17 травня у військову частину прилетіло…Хлопці згоріли… Ми сподівалися, шукали, але… Добра дитина була. Завжди був життєрадісний, завзятий», – розповіла мати бійця, пані Єфросинія.
У спогадах близьких Олександр назавжди залишиться добрим, чуйним і працьовитим чоловіком.

загинув боєць

«Золоті руки були в нього. Працював у меблевій компанії. Все вмів робити. І ремонти робив, і готував смачно. Завжди душею компанії був. А служити пішов з такою гордістю…Він не ховався. Як тільки прийшла повістка, він зразу пішов у військкомат, пішов захищати нас», – розповіла сусідка родини, пані Людмила.
«Він був чуйним і добрим братом. Завжди приходив на поміч, завжди всіх виручав. Це дуже велика втрата. Дуже важко…», – поділилася рідна сестра загиблого Наталя.
Пам’ятаймо безцінний подвиг наших оборонців.

Вічна пам’ять і слава Герою!

Нагадаємо, раніше ми писали

Запам’ятайте Героя. Загинув Костянтин Ганзуля з Дніпропетровщини