Захищав свободу України до останнього подиху: на фронті загинув боєць із Дніпропетровщини

У середу, 27 липня, на Донеччині від отриманих поранень не сумісних з життям під час участі у бойових діях і стримуванні збройної агресії рф, загинув старший матрос Куприянов Олег Володимирович. Про це повідомив міський голова Кам'янського Андрій Белоусов, передає Дніпровська панорама

Олег Куприянов народився 7 березня 1990 року в Дніпродзержинську.  У 2014  році закінчив Дніпровський державний технічний університет. Проходив строкову військову службу 2015-2016 роки. Працював на ДМК, АТ «ДНІПРО-АЗОТ», Інтерпайп.  Учасник АТО. Проходив службу за контрактом в ЗСУ.  У нього залишилися батьки і брат. 

Від імені всієї громади, Кам’янської міської ради, виконавчого комітету та особисто від себе висловлюю глибокі співчуття рідним і близьким загиблого захисника, поділяючи тяжкий біль утрати. Доземний уклін воїну-захиснику, - пише Андрій Белоусов. 

Панахида відбудеться сьогодні, 30 липня о 13:00 в Козацькій церкві Пресвятої Покрови ПЦУ (вул. С.Слісаренка,34). Поховають захисника України о 14:00 на Алеї Героїв Соцміста.

Редакція Дніпровської Панорами виражає щирі співчуття близьким та родичам загиблого. Вічна пам'ять!

Читайте також: Був справжнім патріотом: в бою за Україну загинув захисник із Дніпропетровщини