Захисник з Дніпропетровщини зізнався, хто псує амуніцію та відбирає у бійців їжу прямо в окопах

На фронті нашим Захисникам доводиться уживатися в окопах з гризунами, які відчувають себе там господарями. Про це розповів один з бійців 128-ї окремої бригади Сил територіальної оборони ЗСУ, повідомляє Дніпровська панорама.

миші живуть в окопах разом із бійцями

Ігор, який пішов на фронт добровольцем у лютому 2022-го,  жартує, що головні вороги - це не лише росіяни, які лізуть в атаки і ведуть безкінечні обстріли, але й миші.

Миші гризуть все - від їжі, яку доводиться розвішувати на мотузках по гілках, до бронежилетів та іншої амуніції і озброєння - на всьому відбитки їхніх зубів. Прокидається солдат і починає витрушувати мишей з під одягу. Втім, на мишу рука не піднімається - вона ж на своїй території. Якщо вигнати окупантів і жити мирним життям - миші залишаться там, де й були, а українські воїни повернуться з полів і лісосмуг додому, щоб розбудовувати країну, - каже боєць.

Ігор за освітою інженер, але після повномасштабного вторгнення змушений був перетворитися на фахового воїна. Цю науку він опанував на власному досвіді: зайшов в окопи на нулі у червні минулого року і з того часу покидав їх лише на кілька лікувань контузій і поранень. 

Нагадаємо, раніше ми писали, що боєць з Дніпропетровщини повернувся на фронт після того, як втратив в бою праву руку.