Закупимо дронів ще на 60 мільйонів гривень: Мер Дніпра Філатов розповів про доставку на фронт чергової партії обладнання

Навіть після того, як Верховна Рада ухвалила вилучення у Дніпра майже 4 млрд грн військового ПДФО, місто продовжує системно забезпечувати Сили оборони необхідним устаткуванням. На збереженні цього темпу наголошує мер Борис Філатов. Основний пріоритет незмінний — це дрони різного типу та автівки. Великі партії того, що замовляють військові, місто доправляє на фронт щотижня, повідомляє Дніпровська панорама з посиланням на Дніпро ТВ.

дрони місто

Після вилучення у Дніпра військового ПДФО місто доправило бійцям ще 40 дронів — з тепловізорами, а також FPV.

Філатов заявив: місто вже запланувало видачі наступних партій безпілотників на ще 60 млн грн.

У наших закупівлях обладнання для ЗСУ ми концентруємося на двох напрямах — дрони та автівки. Усім зараз відомо, яка складна ситуація в Авдіївці. І сьогодні ми передали хлопцям 40 дронів. Ця партія складається з 10 дронів для авіарозвідки, корегування артилерії. Ще 30 безпілотників — це FPV, це ударні дрони, — сказав Філатов.

дрони місто

Допомога буде надана й іншим бригадам.

Далі відправимо ще десятки дронів іншим бригадам, які тримають оборону на цьому надскладному нині напрямку.
Бо хлопці й дівчата не просто Герої, це – Надлюди.
Знайте, що коли інформація про всі ці партії техніки лишень потрапляє у новини, насправді це означає, що кожна ваша гривня вже приносить користь на фронті.
Пишаюся вами, мої земляки.
Кожною і кожним, хто працює, сплачує податки та наближає Перемогу, - написав Філатов.

Нині бійці однієї з бригад, яка працює на Авдіївському напрямку, отримали 40 дронів — з тепловізорами, а також FPV.


Військовий Сергій наголошує: з містом вони взаємодіють уже тривалий час, адже саме Дніпро (з-поміж інших міст) найактивніше реагує на звернення українських оборонців.

Розглядали всі замовлення, усі запити, що відправлялися пану меру в Дніпро. Завжди ставилися з розумінням до ситуації, яка в нас відбувається. А що стосується дронів, то нині це дуже потрібні речі. Це очі ЗСУ, це — життя військовослужбовців

Зі свого боку Борис Філатов заявив: місто вже запланувало видачі наступних партій безпілотників на ще 60 млн грн.

У наших закупівлях обладнання для ЗСУ ми концентруємося на двох напрямах — дрони та автівки. Усім зараз відомо, яка складна ситуація в Авдіївці. І сьогодні ми передали хлопцям 40 дронів. Ця партія складається з 10 дронів для авіарозвідки, корегування артилерії. Ще 30 безпілотників — це FPV, це ударні дрони», — сказав Філатов.

Від початку повномасштабного вторгнення Дніпро залишається лідером у допомозі Силам оборони. Місто надало військовим 80 карет швидкої допомоги, понад 700 вантажівок і пікапів, майже 1,7 тис. дронів різного типу, а також партії іншого устаткування, що замовляли армійці.

Нагадаємо, раніше ми писали: Мер Дніпра Філатов відреагував на вилучення військового ПДФО у громад