Закусочний торт «а-ля Наполеон»: святкова страва з улюбленим смаком

Здивуйте своїх гостей незвичайним поєднанням листкового тіста та пікантних начинок! Цей закусочний торт поєднує в собі улюблену текстуру «Наполеона» з насиченим смаком закуски. Ідеально підходить для святкового столу або особливої вечері, повідомляє Дніпровська порадниця.

Складові

Листкове тісто - 500 г;

1-ша намазка:

Яйця варені - 5 шт;
Майонез,дрібка солі.

 2-га намазка:


Огірок квашений(кислий) - 1шт;
Часник - 1 зубчик;
Майонез;
Тунець в власному соку - 1 баночка(185 г).

3-тя намазка :

Твердий сир - 100 г;
Майонез.

Приготування

  1. Прикрасити можете як забажаєте, в мене це були яйця, кукурудза консервована і зелена цибуля.
  2. З листкового тіста спекти 2 коржі, потім кожен розділити по центру (вийде 4 шт). 
  3. Перший корж змащуємо намазкою - 1, другий корж - намазкою 2, третій корж - намазка 3 і четвертий корж - намазка 1. 
  4. Зверху прикрашаємо консервованою кукурудзою, яйцями і зеленню. Бажано залишити на ніч в холодильнику щоб коржі просочились і стали мʼякенькі.

Також раніше ми писали Неймовірний сніданок: смачні палички з шинкою та сиром