Закусочний торт «а-ля Наполеон»: святкова страва з улюбленим смаком
Здивуйте своїх гостей незвичайним поєднанням листкового тіста та пікантних начинок! Цей закусочний торт поєднує в собі улюблену текстуру «Наполеона» з насиченим смаком закуски. Ідеально підходить для святкового столу або особливої вечері, повідомляє Дніпровська порадниця.
Складові
Листкове тісто - 500 г;
1-ша намазка:
Яйця варені - 5 шт;
Майонез,дрібка солі.
2-га намазка:
Огірок квашений(кислий) - 1шт;
Часник - 1 зубчик;
Майонез;
Тунець в власному соку - 1 баночка(185 г).
3-тя намазка :
Твердий сир - 100 г;
Майонез.
Приготування
- Прикрасити можете як забажаєте, в мене це були яйця, кукурудза консервована і зелена цибуля.
- З листкового тіста спекти 2 коржі, потім кожен розділити по центру (вийде 4 шт).
- Перший корж змащуємо намазкою - 1, другий корж - намазкою 2, третій корж - намазка 3 і четвертий корж - намазка 1.
- Зверху прикрашаємо консервованою кукурудзою, яйцями і зеленню. Бажано залишити на ніч в холодильнику щоб коржі просочились і стали мʼякенькі.
Також раніше ми писали Неймовірний сніданок: смачні палички з шинкою та сиром