Залишилися дружина та син: на Дніпропетровщині загиблого бійця нагородили орденом посмертно

У Новомосковську орденом «За мужність» ІІІ ступеня посмертно нагородили Грибанова Олександра Сергійовича. Почесну нагороду передали дружині загиблого, його матері та сину, передає Дніпровська Панорама.

Так, Указом Президента України «Про відзначення державними нагородами України» №329/2022 від 11 травня 2022 року за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі орденом «За мужність» ІІІ ступеня посмертно нагороджено Грибанова Олександра Сергійовича, стрілця-санітара 1 механізованого відділення 1 механізованого взводу 3 механізованої роти 1 механізованого батальйону військової частини А1302.

Начальник Новомосковського РТЦК та СП Анатолій Калініченко передав почесну нагороду Людмилі Грибановій, дружині загиблого героя, його матері та сину, а також висловили слова вдячності і підтримки рідним.

орден

Олександр Грибанов з 1 березня виконував бойові завдання щодо захисту суверенітету та територіальної цілісності держави. Загинув 17 квітня 2022 року, потрапивши під артилерійській обстріл в районі населеного пункту Дібрівне, Ізюмського району Харківської області, отримавши поранення, несумісні з життям.

Читайте також Залишилася донька: у боях на Донбасі загинув боєць із Дніпропетровщини Максим Богачов