Залишилось 2 дні. "Газмережі" зробили важливу заяву по сплаті за розподіл газу на Дніпропетровщині

Дніпропетровська філія "Газмережі" повідомляє важливу інформацію. Мова йде про дати, коли треба подати показники лічильника та коли оплачувати за послуги розподілу газу. На що треба звернути увагу, про це повідомляє Дніпровська порадниця з посиланням на Дніпропетровська філія "Газмережі".

Чек-лист для споживачів природного газу Дніпропетровщини. У кожного щоденно багато справ і тримати абсолютно усе в думках неможливо. Саме тому створили нагадування, своєрідний чек-лист для клієнтів Дніпропетровської філії «Газмережі».

Якщо ви користуєтесь газом, варто пам’ятати:

1 числа щомісяця фіксувати показання лічильника газу і до 5 числа передати їх Оператору ГРМ;

до 20 числа місяця сплачувати за послугу розподілу газу за реквізитами Дніпропетровської філії «Газмережі»; 

раз на рік власникам приватних будинків/квартир проводити технічне обслуговування внутрішніх газових мереж і обладнання; 

не втручатися самостійно у роботу газового обладнання. Його встановлення, заміну, ремонт варто довіряти лише фахівцям, які мають сертифіковане обладнання і дозвільні документи на проведення цих робіт.

І, звісно ж, стежити за нами у соціальних мережах Facebook https://www.facebook.com/dnp.naftogaz та Telegram https://t.me/dnpgazmerezhi , аби бути у курсі важливих новин у сфері газорозподілу.

газзз

Нагадаємо, раніше ми писали

Скільки платити за доставку газу у 2024 році мешканцям Дніпропетровщини. Як розрахувати суму самому (Інструкція)