Замурували живцем. У Кам'янському в підвалі ліцея скоїли масове вбивство бездомних котів (фото 18+)

Жахлива історія сталася на Дніпропетровщині у будівлі 39-го ліцею у Кам'янському, де у підвалі знайшли велику кількість мертвих котів та кошенят. Про це повідомила зоозахисниця Марія Косенюк, передає Дніпровська панорама.

До нашої громадської організації почали звертатися люди з приводу жорстокого поводження з тваринами на території 39-ї гімназії.
А саме, що там живцем замурували котів без можливості втікти з підвалу і вони там просто гинуть без їжі та води, не маючи змоги врятуватись.
Тож, о 13:00 14.03.2023 року особисто мною, та членами нашої зоозахисної громади було нанесено візит безпосередньо директору вищезазначеного навчального закладу. Те, що ми побачили на власні очі (фото додаю) просто шокувало, - повідомила зоозахисниця у соцмережі.

За її словами, у підвалі, де намертво заколотилиі вентиляційні віконечка, лежали трупи померлих тварин.

Котів, кошенят, здається був навіть один сфінкс... Вони вмирали довго, в агонії, не маючи змоги врятуватись від людської жорстокості. Серед котячих мумій бігав ще один кіт, котрого ми не змогли зловити... А самостійно йому вже не вийти, - додала Марія Косенюк.

Також зоозахисниця звернулася до мера Кам'янського.

Пане мере, Андрій Білоусов я до вас ніколи не зверталась особисто із зоозахисних питань, завжди вирішували проблеми самостійно, ніколи не оббивала вам пороги, але, невже вам не під силу припинити ці звірства у "навчальному закладі"? Хай нададуть можливість вийти тваринам, котрі потрапили в таке становище, назовні,  - закликала зоозахисниця.

На сторінці  ліцею, де відбудися ці шокуючі події, адміністрація навчального закладу виправдовує цей жорсткий захід тим, що "коти масово облюбували підвали", а на території навчального закладу не повинно бути бездомгих тварин.

Раніше підвальні приміщення не використовувалися як укриття для людей, тому тварини могли там перебувати. Мешканці прилеглих будинків постійно їх підгодовували. Коти нікому не заважали. Однак через них у підвалах були антисанітарні умови. Прибиральниці шкіл не встигали прибирати за бездомними тваринами, бо котів було надто багато, - йдеться у повідомленні на сторінці ліцею.

Проте у пості немає жодного слова про те, що чотирилапих попрости вбили.

загиблі у підвалі коти Кам'янськезагиблі у підвалі коти Кам'янськезагиблі у підвалі коти Кам'янськезагиблі у підвалі коти Кам'янськезагиблі у підвалі коти Кам'янськезагиблі у підвалі коти Кам'янськезагиблі у підвалі коти Кам'янськезагиблі у підвалі коти Кам'янськезагиблі у підвалі коти Кам'янськезагиблі у підвалі коти Кам'янськезагиблі у підвалі коти Кам'янськепост про масову загибель котів Кам'янськепост ліцею про масову загибель котів Кам'янське

Раніше ми писали, що на Дніпропетровщині побачили космічну моркву.

 



 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
и ещё 10
 
 
 
 
 
Все реакции:
258Галина Вербицька и ещё 257