Запасаємося вітамінами на зиму: рецепт осіннього салату, що б'є рекорди корисності

Коли за вікном похмуро, а організм потребує потужної вітамінної підтримки, час діставати велику ємність! Цей яскравий, хрусткий і неймовірно простий у приготуванні осінній салат із капусти, моркви та перцю стане вашою ідеальною заготівлею на холодну пору. Лише 30 хвилин очікування — і ви отримаєте до 5 літрів "вітамінної бомби", готової до зберігання, повідомляє Дніпровська порадниця.

Інгредієнти

капуста -  2,5 кг.  
болгарський перець  - 0,5 кг.
морква - 0,5 кг.
цибуля - 0,5  кг.
сіль - 50 г.
цукор - 150 г.
олія - 250 мл.  
оцет 9%  - 100 г.


Приготування

  1. Коли все нарізали, добавити спеції, перемішати і залишити на 30 хв. у ємністі, де мішали. 
  2. Потім розкласти по тарах, можна в банки і закрити кришкою. Юшку, що утворилась, вилити до капусти. Вихід до 5 л.

Також раніше ми писали Обліпиховий чай. Справжня вітамінна «бомба»