Запасаємося вітамінами на зиму: рецепт осіннього салату, що б'є рекорди корисності
Коли за вікном похмуро, а організм потребує потужної вітамінної підтримки, час діставати велику ємність! Цей яскравий, хрусткий і неймовірно простий у приготуванні осінній салат із капусти, моркви та перцю стане вашою ідеальною заготівлею на холодну пору. Лише 30 хвилин очікування — і ви отримаєте до 5 літрів "вітамінної бомби", готової до зберігання, повідомляє Дніпровська порадниця.
Інгредієнти
капуста - 2,5 кг.
болгарський перець - 0,5 кг.
морква - 0,5 кг.
цибуля - 0,5 кг.
сіль - 50 г.
цукор - 150 г.
олія - 250 мл.
оцет 9% - 100 г.
Приготування
- Коли все нарізали, добавити спеції, перемішати і залишити на 30 хв. у ємністі, де мішали.
- Потім розкласти по тарах, можна в банки і закрити кришкою. Юшку, що утворилась, вилити до капусти. Вихід до 5 л.
Також раніше ми писали Обліпиховий чай. Справжня вітамінна «бомба»